Het koolhydraatarm dieet

In anderhalf jaar tijd is het koolhydraatarm dieet door diverse partijen uitgeroepen tot een van de beste diëten van dit moment wereldwijd, wat ook ondersteunt wordt door verschillende bronnen. We weten nu eenmaal te veel (snelle) koolhydraten. Hierdoor ben ik opzoek gegaan naar een koolhydraatarm dieet met veel vrijheden en een lage prijs. Zo kwam ik via Google op de website van koolhydraatarmdieet.nl. Nadat ik hun pagina had bekeken leek het mij een goed idee om het te proberen. Nu heb ik het zelf niet perse nodig, maar mijn man wilde voor onze vakantie graag nog wat kilootjes kwijt en ik ook wel een aantal, dus heb ik hem gevraagd of hij hier interesse in had en ja, dat had hij. We hebben daarom het koolhydraatarme receptenboek aangeschaft en dit zijn de voordelen van het koolhydraatarm dieet:

  • Het is makkelijk vol te houden;
  • Je krijgt een goede begeleiding/coaching op ieder moment;
  • Je verliest op een gezonde en verantwoorde manier gewicht (geen crash dieet);
  • Je kunt het allemaal online volgen en zelf bijhouden;
  • Sporten is niet nodig, maar kan wel voor snelere resultaten;
  • Je zult geen honger hebben want je mag genoeg eten;
  • Je behaalt snel resultaat en krijgt veel vrijheden;
  • Je kunt stoppen wanneer je wilt en toch is er dan geen sprake van het beruchte jojo-effect.

Wat krijg je bij het koolhydraatarm dieet?

Mijn man krijgt een mailtje met daarin alle documenten en informatie, we krijgen zelfs gratis bonussen met smoothies, gezonde recepten, gezond bakken, afvallen kennisboek en tot slot wat mij het meest verbaasde is dat we een maand lang gratis coaching krijgen via email of whatapp. Dit alles naast het normale recepten boek met meer dan 200 recepten. Wat natuurlijk voor €19,95 een koopje is. De coaching is erg fijn voor mijn man vooral, zo krijgt hij net dat extra steuntje in de rug en kan hij ook vragen stellen als iets onduidelijk is. Het koolhydraatarm dieet is het proberen waard dus, kijk hier voor meer informatie over dit dieet.

De recepten zijn erg origineel, ik ben ze nog niet eerder online tegen gekomen, daarnaast krijg je ook een boodschappenlijst en lijst met producten die je op voorraad kunt hebben. Hierdoor kun je altijd een lekker en koolhydraatarme maaltijd maken. Ik weet van vorige diëten namelijk dat wanneer je niks in huis hebt en met honger naar de supermarkt gaat, je als snel thuis komt met de verkeerde producten en alles door de honger op eet. Hierdoor krijg je nooit het gewenste resultaat dus ik vind de tips in het boek erg nuttig en praktisch. Al moet je natuurlijk niet alles over datum laten gaan als je te veel koopt. Koop daarom niet alles tegelijkertijd, maar kijk eerst een poosje aan wat je lekker vindt en wat niet en koop de dingen die je vaker wilt gaan eten of gebruiken.

Wat is het koolhydraatarm dieet?

Het koolhydraatarm dieet is zoals de naam al doet vermoeden een dieet of levensstijl waarbij snelle koolhydraten vermeden worden. De snelle koolhydraten worden deels vervangen door complexe koolhdyraten, maar vooral door eiwitten en gezonde vetten. Hierdoor wordt je lichaam gedwongen om je vetreserves te gaan verbranden. Koolhydraten zijn namelijk brandstoffen voor je lichaam, als je deze minder binnenkrijgt gaat je lichaam zijn andere brandstof voorraad gebruiken en dat is vet.

Het koolhydraatarm dieet is een dieet waarbij je veel vrijheden hebt, je gezin bij de meeste gerechten mee kan eten. Wat natuurlijk ideaal is want zo hoef je niet voor iedereen apart te koken. Ook hoef je geen honger te lijden als je het koolhydraatarm dieet volgt. Dit komt doordat je veel keuze hebt uit gerechten én tussendoortjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>